04.10.2022.

Tikpat krāsains kā rudens lapu virpulis, Garozas pamatskolā pagājis septembra mēnesis.

1.septembrī skolā svinējām Zinību dienu, kurā skolēni un skolotāji priecājās par satikšanos un kopības sajūtu. Īpaša uzmanība tika pievērsta 1. klases skolēniem, kuri pirmo reizi uzsāk skolēna gaitas. 1.klases skolēni tika sveikti gan no skolas, novada un 9. klases skolēniem, kā arī klases stundā tos apciemoja Mazā raganiņa.

2.septembrī, kā jau katru gadu, skolā darbojās “Radošās darbnīcas”,  kurās skolēniem tika piedāvāta iespēja radoši un interesanti pavadīt pirmo skolas dienu. Darbnīcās skolēni varēja saliedēt klašu kolektīvus, pildīt dažādus atjautīgus uzdevumus, kā arī izgatavot savus veiksmes simbolus.

No 2. – 16. septembrim skolēni tika aicināti apmeklēt skolas bibliotēku, kurā varēja apskatīt “Dzejas dienām” veltītu izstādi, kā arī katra klase tikai aicināta izveidot savu Dzejas dienām veltītu kolāžu.

Kā jau katru septembri, skolēni devās mācību ekskursijās. 1. – 4. klases skolēni apmeklēja Tukuma muzejus. 5. – 9. klases skolēni kopā ar populāro TV seju Baibu Sipenieci – Gavari apmeklēja TV 3 studiju un  radio Star FM studiju. Kā arī apmeklēja Dabas un Kara muzejus.

Gatavojoties novada sacensībām, tika organizētas diskgolfa sacensības Garozas ciemata diskgolfa trasē, kurās piedalījās 4. – 9. klases skolēni.

Mēneša izskaņā skolēni tika aicināti piedalīties Miķeļdienai veltītā izstādē. Mēnesis tika noslēgts ar Skolotāju dienai veltītu svētku dienu, kurā 9.klases skolēni bija sagatavojuši skolotājiem dažādus pārbaudījums un pārsteigumus visas dienas garumā, kā arī izbaudīja skolotāja profesijas pieredzi vadot mācību stundas.

Saka tā :”Kā iesāksim gadu, tā to pavadīsim” . Lai visiem krāsains un piedzīvojumiem bagāts rudens!

 

Rakstu sagatavoja,

Eva Čata

Galerija