Mazākie, bet vieni no aktīvākajiem skolā – 1.klase

24.10.2022.

Klases saliedēšanās pasākums (06.10.)

 Pirmās klases skolēniem, ir ieviesta bonuss sistēma. Katru mēnesi, skolēni pelna bonuss punktiņus “konču traukā”. Konča tiek saņemta, katras nedēļas beigās, kad tiek pārunāts, kā skolēni ir uzvedušies, vai ir pildījuši mājasdarbus, vai ir bijusi laba uzvedība. Ja skolēni ir pildījuši visus nosacījumus, tiek saņemta “papīra konča” uz “konču trauku.”

Mēneša beigās, ja ir katru nedēļu saņemta konča, bērniem klases audzinātāja sarūpē pārsteigumu. Pirmais pārsteigums, tika saņemts 06.10. skolotāja bija sarūpējusi bērniem, dažādus veselīgus našķīšus un bērni skatījās multfilmas par “Tom&Džerijs” un “Skubijs Dū”. Pēc tam pārunājām, kas ir tas labākais no multfilmas, ko uzzināja, kas paliks atmiņā. Šobrīd, skolēni turpina jaunā mēneša konču trauku pildīšanu un nākamais pārsteigums, gaidāms novembra sākumā, kas tieši? Tas jau ir noslēpums. Lai bērniem saglabātu intrigu.

Pirmā dalība konkursā: Mana sapņu ūdens krūze (28.09.)

Pirmais klases konkurss, ārpuss skolas, norisinājās septembra noslēgumā. Katrs no skolēniem uzzīmēja savu sapņu krūzīti, no kuras vēlētos dzert ūdeni. Šobrīd skolēni darbus ir iesūtījuši Valsts veselības centram un oktobra noslēgumā tiks paziņoti rezultāti.

Dalība Latvijas Dzelzceļa konkursā: Redzi – dzirdi – nopauzē! (21.10.)

Datorikas fakultatīvajā, skolēni apguva pirmās zīmēšanas prasmes datoros, izveidoja klases animācijas multenīti, par drošību, kas ir jāievēro atrodoties tuvumā sliedēm. Skolēniem, ļoti patika šī ideja, iespēja izmantojot datoru uzzīmēt animācijas multenīti. Arī LDZ novērtēja, skolēnu iespēju tik īsā laikā spēt iemācīties, izveidot interesantu risinājumu, konkursa piedāvātajai tēmai.

Rakstu sagatavojusi,

1.klases audzinātāja

Laura Andriana Indriksone