24.10.2022.

“Karjeras nedēļa” Garozas pamatskolā norisinājās  no 17. līdz 21. oktobrim. Šogad “Karjeras nedēļa”  atzīmē savu desmitgadi un ar saukli “Uzņēmējspējas – tavas superspējas!” aicināja skolēnus, izzināt un attīstīt savas uzņēmējspējas. Pasākuma ietvaros Garozas pamatskolā norisinājās vairākās aktivitātes, kur piedalījās dažāda vecuma skolēni.

7.-9.klašu jaunieši tikās ar motosportistu, AG Extreme kluba vadītāju Andri Grīnfeldu. Jauniešus aizrāva mērķtiecīgā sportista pieredzes stāsts, kur Andris atklāti dalījās ar skolas laikā pieredzēto un, kā tas ir veicinājis viņa karjeras attīstību. Andris, kurš šobrīd trenē  daudzus skolas izglītojamos, atbildēja arī uz jauniešu sagatavotajiem tematiskajiem jautājumiem.

3.-9.klašu izglītojamiem bija iespēja praktiski darboties viktorīnā “Atklāj savas superspējas jau skolā. Attīsti radošās spējas un radi jaunas biznesa idejas”. Jaunieši priecājās par saņemtajiem pateicības rakstiem un saldajām balvām. Karjeras nedēļā radīto darbu un biznesa ideju izstāde apskatāma stendos skolas gaitenī.

Rakstu sagatavojusi,

karjeras konsutante

Solvita Cukere

Galerija